Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 30€ και άμεση αποστολή στον χώρο σας - Τ 210 32 26 343 Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 30€ και άμεση αποστολή στον χώρο σας - Τ 210 32 26 343
1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Χριστιανικών Γνώσεων

 

Οι εκδόσεις Εν Πλω, με αφορμή την κυκλοφορία του επιτραπέζιου παιχνιδιού χριστιανικών γνώσεων ΘΗΣΑΥΡΟΣ, διοργανώνουν τον 1ο πανελλήνιο διαγωνισμό χριστιανικών γνώσεων για τα κατηχητικά σχολεία όλων των βαθμίδων της Ελλαδικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί σε προκριματικές φάσεις, ο αριθμός των οποίων δεν είναι ακόμα καθορισμένος και θα εξαρτηθεί από τις δηλώσεις συμμετοχών των ενοριών ανά την Ελλάδα.

Οι νικητές από κάθε προκριματική φάση θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό που θα λάβει χώρα σε τόπο και χρόνο που θα ανακοινωθούν προσεχώς!

ΕΠΑΘΛΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

1ος νικητής: ένας προτζέκτορας home cinema
2oς νικητής: ένα τραπέζι πιγκ πογκ
3ος νικητής: μια δωροεπιταγή 300€ για την αγορά βιβλίων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Η Α΄ προκριματική φάση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 15 Μαϊου 2022 από τις 11πμ μέχρι τις 3μμ στο ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΕLEXPO, στο πλαίσιο της 26ης Έκθεσης Εκκλησιαστικής Τέχνης στο περίπτερο των εκδόσεων Εν Πλω.
Κοντά μας για την υλοποίηση του διαγωνισμού θα βρίσκεται ο έμπειρος κατηχητής και εμπνευστής του ΘΗΣΑΥΡΟΥ Γιώργος Στριφτάρας!

Οι ενορίες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με το δικό τους κατηχητικό σχολείο θα πρέπει να αποστείλουν e mail με τα στοιχεία τους στο enplo@icloud.com μέχρι και την Παρασκευή 13 Μαϊου. 

Στο διαγωνισμό συμμετέχουν, αντιπροσωπευτικά, παιδιά από όλες τις βαθμίδες των κατηχητικών.
Ο μέγιστος αριθμός των παιδιών, ανά ενορία, που θα συμμετάσχουν την Κυριακή 15 Μαϊου 2022 δεν μπορεί να ξεπερνά τα 5.
Στην έκθεση ορθόδοξου χριστιανικού βιβλίου και στο περίπτερο των εκδόσεών μας μπορούν να έρθουν όσα παιδιά επιθυμούν!
Η διάρκεια του διαγωνισμού θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετοχών και δεν θα ξεπεράσει τις 4 ώρες συνολικά.

 

Όλες οι ενορίες που θα δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους θα πάρουν ΔΩΡΟ έναν ΘΗΣΑΥΡΟ!

Πληροφορίες: 210 32 26 343