Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 30€ και άμεση αποστολή στον χώρο σας - Τ 210 32 26 343 Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 30€ και άμεση αποστολή στον χώρο σας - Τ 210 32 26 343
ESPA
O Σταμάτης Σπανουδάκης στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης - Για την Σμύρνη!

Στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, την Τρίτη 10 και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023, ώρα 9:00 μμ, ο Σταμάτης Σπανουδάκης θα πραγματοποιήσει δύο μεγάλες συναυλίες αφιερωμένες στα 100 χρόνια από τη συμπλήρωση της Μικρασιατικής καταστροφής, με τίτλο: «Για τη Σμύρνη».

Ο διακεκριμένος συνθέτης, έχοντας δίπλα του τους επί σειρά ετών συνεργάτες του, θα παρουσιάσει επιλεγμένα αποσπάσματα από το σύνολο του πλούσιου έργου του.
« Μετά από πολλές, ξεπερασμένες πια, δυσκολίες, θα βρεθώ στη Θεσσαλονίκη για να παίξω στο αγαπημένο μου κοινό ό,τι έπαιξα και τον Οκτώβριο Ηρώδειο. Δυο συναυλίες για όλους τους Μακεδόνες!
Το θέμα και ο τίτλος είναι "Για την Σμύρνη".
22 η Σμύρνη, 22 η φετινή χρονιά και 22 χρόνια απο την κυκλοφορία του δίσκου μου "Για την Σμύρνη”. Αριθμοί, που ίσως και να μην σημαίνουν τίποτε. Ίσως και να σημαίνουν κάτι.
Όπως και η μουσική, νοήματα και έννοιες που μια ζωή ανιχνεύουμε, χωρίς ποτέ να τα αγγίξουμε πραγματικά.
Υπόσχομαι να είμαι παρών, αναμένοντας την μαγεία που συντελείται, όταν ήχος και ακροατής, με ένα δάκρυ, ενώνονται.
Ίσως η δική μου χαρά να ναι μεγαλύτερη απ´τη δική σας, μα ακόμα πιο μεγάλη θα είναι η χαρά του παππού μου από το Μοναστήρι!
Να ‘στε όλοι καλά ως τότε!.
Σταμάτης Σπανουδάκης
H προπώληση ξεκίνησε με μειωμένες τιμές για περιορισμένο χρονικό διάστημα και αριθμό εισιτηριών!
Προλάβετε!